top of page

sommarstressen.


Sommaren är här och alla vill vara fin. Och framförallt vill man vara fri från hår på fel ställe på kroppen. Då är ju lätt att man rakar bort håren, noppar med pincett eller vaxar, trådar. Det är metoder som förvärrar allt. Hårstråna blir bara grövre och aldrig känns heller riktigt lent på huden.

Det är nu man ska planera att göra något mer permanent insats.

Diatermi är en fantastisk bra behandling för hårväxt som man inte vill ha kvar. Men det går inte på 2-3 behandlingar. Behandlingen behöver tid, men sen försvinner hårstråna för gott.

Du behöver aldrig tänka på det mer hur du ska fixa bena till festen, eller hur blir det på första dejten, vad kommer din partner att säga, blir det so, ska vi bada, ska jag till läkaren osv.

Med diatermi löser du problemet för resten av ditt liv.

När ska jag nu börja med behandlingen? Det är en fråga jag ofta får. Egentligen när som helst, men om du tycker att solning är viktigt då kanske bästa tiden är slutet på augusti början av september.

Bäst att skriva in i kalendern. Bara för att inte glömma.

Tiden rusar och snart nästa sommar är här igen och igen och igen utan att man har gjort nåt bestående förändring för att få bort de hatade stråna.


124 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page